Για μάς

Ως ιδιοκτήτες και φίλοι των τετράποδων μεγάλη σημασία αποδίδουμε στη τροφοδότηση των κατοικίδιων ζώων.

 • Η αρχή (πώς ξεκίνησε)

  Beskid Τόρουν, μία από τις καθαρότερες περιφέρειες της Πολωνίας, όμορφα δάση, τη φύση σε καθαρή μορφή της ... μεταξύ αυτών των τοπίων καθημερινές βόλτες με τα ζώα στο σπίτι είναι ένα σύνολο εθισμό. Ο άνθρωπος και τα ζώα, των ζώων και του ανθρώπου - η σιωπή, η επιβράδυνση καθημερινά αγώνες, αποκομμένοι από την πραγματικότητα, την ομορφιά της φύσης σε αυτό Αυτή εδώ είναι η αρχή της συνταγής σας για μια μακρά και υγιή ζωή του κατοικίδιου ζώου σας ... .

 • Πάθος

  Είμαστε μια ομάδα φίλων - κτηνοτρόφους, τους λάτρεις των ζώων, για τα επόμενα χρόνια οι γάτες και τα σκυλιά μας συνοδεύσει στην καθημερινή μας ζωή. Ως ιδιοκτήτες και τους φίλους για τετράποδα μεγάλη σημασία που αποδίδουμε στη σίτιση τα κατοικίδια ζώα τους. Η ανάπτυξη της αγοράς ζωολογικό κήπο τα τελευταία χρόνια μας έχει δώσει να καταλάβουμε πώς αυξημένη ευαισθητοποίηση στον τομέα της διατροφής των ζώων, αλλά και την ανάγκη για υπεύθυνη ιδιοκτήτες.

 • Ιδέα

  Για χάρη της μια υγιή και μακρά ζωή των φίλων μας, προσπαθούμε να τους εξασφαλίσουν ό, τι καλύτερο. Αυτή η ανάγκη γέννησε σε εμάς όλο και πιο συχνή ερώτηση:
  Εάν επιλέξετε τροφές ζώων συντροφιάς, ως τροφή για τον εαυτό τους, γιατί να μην του παρέχει παρόμοια με αρκετό νερό, αφού κάθε εκδίδεται με έναν αγοράσει

  Το νερό είναι αυτό - το καθένα βλέπει. Με την πρώτη ματιά, το καθένα νερό φαίνεται καλό, αλλά ας εξετάσουμε. Αρχικά, ήταν κυρίως για να παρέχουν το κατοικίδιο ζώο του νερού, η οποία δεν θα είναι επιβλαβής για τον ίδιο, όπως το νερό της βρύσης. Εμείς δεν θα μπορούσε να του δώσει το "ανθρώπινο" μεταλλικό νερό, επειδή περιέχει ανόργανα άλατα επιβαρύνει τους νεφρούς. Πιστεύουμε ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό, και το κλειδί σε αυτό είναι σωστή διατροφή και ενυδάτωση. Η ανάγκη για νερό, το οποίο θα συμβάλει στην προστασία των κατοικίδιων ζώων μας από ασθένειες που προκαλούνται από την κατανάλωση των χημικών ουσιών που περιέχονται στο νερό της βρύσης ή τον άλλο από μια πηγή που και πρέπει να φροντίσει για μια εξαιρετική μορφή ζώα μας απευθύνονται τις προσπάθειές μας για την προετοιμασία της Premium προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

  και εδώ την ιδέα, ομιλία που θα εξασφαλίσει μια μακρά και υγιή ζωή, όχι μόνο pupilom μας, αλλά και όλα τα τετράποδα σπίτι του κόσμου ...

  το νερό Aqua Pro Animale

Είστε αυτο που πίνεται! Το κατοικίδιο σας το ίδιο.

Υγεία και ζωή

Αυτό το κρυστάλλινο νερό της πηγής είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε μια διατροφή για ένα σκυλί και μια γάτα. Εξάγεται από ένα βουνό υποδοχή της άνοιξης "Ceretnik", το οποίο βρίσκεται σε μία από τις καθαρότερες περιφέρειες της Πολωνίας, στην καρδιά του δάσους στην Beskid Żywiecki. Aqua Pro Animale είναι ιδανικό για κάθε κατοικίδιο ζώο, δεν επιβαρύνει τα νεφρά και υπέροχη γεύση. Νερό Dog έχει εμπλουτιστεί με την προσθήκη της acerola, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα? νερού για τη γάτα ενώ η ταυρίνη, η οποία έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη του συστήματος και το νευρικό σύστημα, υποστηρίζει το έργο της καρδιάς και της όρασης. Το πόσιμο νερό είναι ένα από τα πιο αναγκαία μέτρα, που χρησιμοποιείται για να ζήσουν σε καλή υγεία και ευεξία. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει ζωή. Η προσθήκη του νερού Aqua Pro Animale των συστατικών ευνοϊκό για την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας, μας δίνει το τέλειο προϊόν και ευέλικτο.

Woda dla psa

Νερό πηγής χωρίς ανθρακικό για σκύλο

Μάθε περισσότερα

Νερό για γάτα

Νερό πηγής χωρίς ανθρακικό για γάτα

Μάθε περισσότερα